ARZUM ÇALIŞANLARI YÖNETİM KURULU BAŞKANI MURAT KOLBAŞI LİDERLİĞİNDE SAHADA

Arzum Genel Müdürlük çalışanları, Arzum Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kolbaşı liderliğinde Anneler Günü öncesinde sahaya çıktı. "Arzum Sahada" etkinliği kapsamında Genel Merkez Ofisi'nde farklı görevler üstlenen 50 Arzum çalışanı, İstanbul'un her iki yakasındaki çeşitli semtlerinde yer alan 50 farklı mağazada tüketicilerle bir araya geldi, satış danışmanlarını ve mağaza sahiplerini ziyaret etti. Tüketicilerin nabzını tutmak ve satış danışmanlarına Anneler Günü öncesinde motivasyon sağlamak amacıyla gerçekleştirilen mağaza ziyaretlerinde çalışanlar rafların düzenlenmesi, ürün tanıtımı gibi görevler üstlendi. Arzum çalışanları mağazana ziyaretlerinden fotoğrafları #arzumsahada hashtagiyle anlık olarak Instagram'da paylaştı.  Arzum Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kolbaşı da, Gaziosmanpaşa'da ziyaret ettiği mağazada çalışanlarla ve tüketicilerle sohbet etti. "Arzum Sahada" etkinliğinde mağazalardaki satış danışmanlarına 2'li Arzum OKKA fincan seti hediye edildi.